AOC, DOCG, Priorat, Grüner Vertliner, Spanna, Frankrike, Les Clos, Clare Valley, Liqueur de tirage…

2015-03-12 20.28.38

Bandol, Chardonnay, Nya Zeeland, Kalifornien, AOC, DOCG, Priorat, Grüner Vertliner, Spanna, Frankrike, Les Clos, Jura, Tannat, Clare Valley, Liqueur de tirage, Spätburgunder, Phylloxera, Casablanca, Charmatmetoden vs traditionella metoden, Blanc de Noirs…

Ja listan kan göras lång. Anledningen till min kanske ofrivilliga paus i bloggandet beror på att tiden räckte inte till. Jag har idag gjort Munskänkarnas 2-betygsprov vilket jag hoppas att jag klarade. Anteckningarna verkar indikera det i alla fall. Slutgiltigt besked ges i maj-juni. Vilket som kan jag åter kan ta en klunk vin utan att hjärnan går i spinn. Kanske skriva en rad eller två med.

Skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *