Blogg100 utmaning

Flaskor från ovan

Flaskor från ovan, blogg100

Som flera av de som följer denna blogg redan känner till är jag en periodare. Bloggmässigt. Ibland går det enkelt att skriva, ibland inte alls. Oftast fastnar det på att tiden inte räcker till. Av allt man gör på dygnets vakna timmar är bloggen något som ofta hamnar sist i prioriteringslistan. Ligger där och gnager sig till ett litet dåligt samvete. Jag gillar trots allt min blogg. Kanske mest för att den ger mig ett utrymme att skriva.

Just det här med skrivandet har varit en känslig historia. För att göra den långa versionen kort. Det handlar om att jag gillar att skriva, men svenskalärare under skolgången har väl inte uppmuntrat mig. Snarare tvärtom. Därför, i detta format, tycker jag mig hittat en plats. Även om det allt som oftast handlar om viner jag druckit eller något annat vinrelaterat, så gör jag detta mest för att jag tycker det är roligt att skriva. Självklart har jag valt ämne utifrån ett annat intresse. Allt annat vore dumt.

För att råda bot på detta periodande tänkte jag hoppa på Fredrik Wass utmaning, #blogg100, och skapa 100 inlägg på lika många dagar. Shit. Vad ger jag mig in i är en tanke som slår mig. Har jag verkligen så mycket vinrelaterat att skriva om? Jo, med tanke på att man har startat en ny kurs så kommer det säkert trilla in ett par vinrecensioner. Eller snarare främst sådana. Kan även trilla in lite andra typer av inlägg med. Utan att officiellt meddelat det så startade jag utmaningen på det officiella datumet och nu ska jag bara lika officiellt registrera mig med.

Kommer jag klara det? Säkerligen inte, men hoppas på bli kvitt litet dåligt samvete i alla fall. Skål på er!

Kommentarer

    1. Inlägg
      Författare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *