Ett glas rött på Facebook

Ett glas rött på Facebook

Ett glas rött på Facebook

Förutom att blogga här på Ett glas rött så finns jag även på Facebook. Än så länge har jag använt det kontot något sporadiskt. Jag har mest nyttjat Facebook till att svara på frågor, länka till några av de inlägg jag skriver här. Egentligen ser jag Facebook som ett komplement till bloggen. Trenden generellt inom bloggandet är att man får inte så många kommenterar på inlägg utan man förflyttar konversationen till en plattform som är fokuserad på just dialog. I detta fall Facebook.

Jag blir väldigt glad för kommentarer här på bloggen och svarar på alla (som inte är spam) så tveka inte att skriva om ni har något på hjärtat. Antingen här eller på Facebook.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *