Halvvägs mot #blogg100

Att vara utbildningsansvarig

Att vara utbildningsansvarig

#Blogg100

Då är vi snart halvvägs mot målet för denna utmaning. 100 blogginlägg på 100 dagar. Ja, jag vet att jag ligger lite efter. Rättare sagt ligger jag fem inlägg bakom tidsplanen. Kommer jag klara det har jag ingen aning om. Snarare betvivlar jag det. Nu halvvägs har jag kommit längre än vad jag trodde jag skulle göra.

Min ambition med denna blogg en gång tiden var att dokumentera vilka viner jag provade. Låta det vara mina egna minnesanteckningar då formatet även med enkelhet tillät bilder kopplat till anteckningarna. Med tiden har skrivandet blivit sporadiskt. Ibland mycket och intensivt. Ibland inte alls. Att anta denna utmaning var ett sätt att försöka få i gång en frekvens i bloggandet. Ofta känner jag att det blir en börda och ett dåligt samvete. Därför vet jag inte om jag kommer klara utmaningen. Håll tummarna att utmaningen #blogg100 blir en succé oavsett vad!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *