Ny mark och nya utmaningar

Betyg 1 Munskänkarna

 

Usch vad länge sedan jag skrev något i bloggen. Igen..

Sommaren försvann i ett nafs. Hösten har börjat smyga på oss med  gula löv på marken och en kyligare vind som sveper oss förbi. Pausen jag gjort var medveten. Har varit föräldraledig nästan sedan årsskiftet. Hur mycket tid som helst till att blogga var kanske en tanke. Mitt upp i mitt pappaarbetande så var inte bloggen så viktig. Jag har provat vin, dock inte i samma utsträckning som förr, och jag har druckit vin. Men listan att skriva ned det har varit tunn. Har ofta checkat in vinerna på appen Delectable men orken att skriva några ord fanns inte.

Nu är som sagt hösten över oss och jag fått lusten någorlunda tillbaka. Kanske även det beror på att det är tänkt att jag ska vara med och dela på utbildningsansvaret för Munskänkarnas utbildningar här i Falkenberg. Första betygskursen är full och startar om några veckor. Turligt nog har jag första sliden i presentationsmaterialet klar som synes.  Nu ska jag försöka få till resterande. Samt skriva lite mer om vin igen.

Skål och hoppas sommaren varit lika bra för er som jag tycker den varit för mig! Ny mark och nya utmaningar väntar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *