Omtag? Comeback? Nystart?

Nystart
Nystart

Vet inte om någon noterat att jag nyligen gjorde ett inlägg på bloggen efter nästan 3 (!!!!) års tystnad. Varför gjorde jag detta inlägg? Är det en nystart på gång? En comeback eller ett omtag? Ärligt svar på den frågan är, jag vet inte. Jag har saknat att skriva av mig, särskilt om vin. För under dessa tre år har det hänt lite. Det har varit privata provningar, det har tävlats mer och det har druckits flera väldigt goda viner. Flera av dem till mycket god mat och med fina vänner.

Tappade känslan

Jag kände när pausade mitt skrivande i bloggen att jag hade tappat den ursprungliga känslan. Mitt varför jag egentligen startade från första början. Att skriva om vad jag tycker och känner kring viner. Det blev lite väl inlåst och jag fastnade i en form där jag började grotta ned mig i producenter och kände mig tvungen att skriva om varje flaska jag smakade. Detta utöver mitt åtagande som utbildningsansvarig i vår lokala Munskänkssektion. Det är för övrigt ett uppdrag som jag, för ett år sedan, jag lämnat vidare till en duktig kollega. Vilket har varit lite utav en befrielse. Det är alltid skoj att hålla kurser, men det är planerandet, faktagranskandet, uppdateringen av presentationer, osv som gjorde att jag till slut inte riktigt orkade.

HLR på bloggen?

Varför kom då ett nytt inlägg på bloggen kan man fråga sig. Tanken är att jag kommer återuppliva bloggen fast i en lite mindre strikt form. Jag kommer skriva när jag känner för det eller när jag har något intressant att berätta. Jag ska försöka vara lite mer personlig och mindre hålla mig till en bestämd form. Har även en ambition att dela med mig den kunskap jag samlat på mig under åren och tiden som utbildningsansvarig. Förhoppningsvis, om jag lyckas, på ett lättsamt sätt. :O)

Som alltid är det bara att hojta till om det är något. Finns numera även på Instagram samt lite då och då på Facebook. Även om jag gissar att materialet där till stort kommer vara en spegling av det ni finner här. Så tills nästa inlägg, skål på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *