Podcasts värda besväret

Min väldigt ölintresserade svåger har länge varit på mig att börja lyssna på podcasts. Vet inte varför jag egentligen haft det motstånd jag haft. Podcast appen har sedan länge varit nedladdad men legat gömd långt nere i en mapp på telefonen. Men det var inte först vinskribenten, författaren Alf Tumble startade en podcast och en massa bloggare uppmärksammade detta som jag fick tummen ur och lyssnade på mina första podcast. Hans podcast Dela en flaska sätter han sig ned tillsammans med någon förhoppningsvis intressant person och delar just en flaska vin och för en samtal som spelas in och delas med oss lyssnare. De två första avsnitten har varit väldigt trevliga att lyssna på.

Dock vill jag påstå att podcasten Vinpratarna med tillhörande blogg är personligen trevligare. De tar varje vecka upp vinnyheter, provar lite viner och delar med sig av tips av diverse slag. Bakom den podcasten finns journalisten Andreas Grube och sommelieren Béatrice Becher. Uppskattar hur de grottar ned sig i ett område i taget. Dessutom är de duktiga och svarar snabbt på diverse frågor på Twitter. Välvärd att lyssna på om man gillar vin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *