Utbildningsansvarig och omstart

Utbildningsansvarig

På senaste årsmötet som nyligen gick av stapeln blev jag vald till utbildningsansvarig för Munskänkarna i Falkenberg. Oj, vad hedrande med tanke på att vi nästan har 250 medlemmar i vår sektion.

Egentligen småstartade jag min roll redan i höstas genom att hålla en Betyg-1 kurs. En kurs som fylldes upp på någon dag och därefter genomfördes med tolv glada vinentusiaster. Tyvärr kunde inte alla närvara vid provskrivningen. För de som gjorde det blev alla utom en godkända. En som tyvärr missade på det praktiska provet. Attans.

Kursutvärderingen visade att alla verkar haft roligt på kursen och förhoppningsvis lärt sig lite om den nobla drycken vin. Jag hoppades att de var nöjda med läraren med. Hade även hjälp av min företrädare under hela kursen. Som fick hålla två tillfällen då jag var ute på resande fot.

Nu, i min nya roll som utbildningsansvarig, ligger fokus närmast på Druvkursen som precis har startat. Jag tycker denna kurs är lite roligare ty nu börjar man verkligen grotta ned sig in vinets värld. Dessutom en kurs med roligare vinval. Lär få möjlighet att återkomma till dessa.

I och med att det var ett tag sedan jag skrev något i bloggen blir detta inlägg en liten comeback eller omstart. Springer ofta på viner jag anser är prisvärda eller speciella eller bara goda. Dessa vill jag skriva om och kommer så att göra. Men kanske inte varje flaska jag dricker kommer bli ett par rader om. Vill man veta vad jag konsumerar får man gärna följa mig i den sociala vinappen Delectable. Man hittar mig enklast genom att söka på mitt namn.

Så hej igen allesammans! Kul att se er.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *