Betyg 2 kurs – Munskänkarna

Då var det dags igen. Vinkurs i Munskänkarnas regi, närmare bestämt betyg 2 kursen. Efter min betyg 1 kurs för något år sedan var jag oerhört pigg på nästa kurs, Druvkursen. Efter druvkursen som avslutades med godkänt betyg i maj förra året var jag mer tveksam till denna betyg 2 kurs. Kändes avancerad och avlägsen. Blev istället Vin & Mat kursen. Dessutom valde sektionen i Falkenberg att inte köra betyg 2 förra året. Vilket gör att nu när den drar igång är jag väldigt entusiastisk.

I ärlighetens namn var jag skeptisk till omfattningen. Vilket jag nog egentligen fortfarande är. Men nyfiken som jag är passade jag på att göra betyg 2 provet i mars tidigare i år. Självklart enbart för att veta vad sjutton jag ger mig in på. Provet var dock inte så skrämmande som jag trott. Viss teorin är tung, med sina tre olika delar. Men praktiska provet var lite enklare, om det nu kan vara enkelt, än vad jag trodde. När provet efteråt gicks igenom, samt bekräftelsen någon vecka senare via brev, visade det sig att jag var cirka 10 poäng ifrån godkänt på teorin och endast en enda poäng ifrån på den praktiska delen. Men i mars 2015 siktar jag på att byta ut de två resultaten till två godkända sådana istället.

Nu kör vi!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *