Betyg 2 resultat

betyg-2

 

Då trillade äntligen brevet jag väntat på ned i brevlådan. Resultatet av mitt Betyg 2 prov i Munskänkarnas regi. Praktiken visste jag redan att jag klarat då en gick igenom det vid provningstillfället. Men även om jag känt mig relativt säker på teorin så hade jag inte något officiellt svar att falla tillbaka på. Men igår fanns det där i brevlådan.

Magkänslan har hela tiden varit att jag var på den säkra sidan. Mycket riktigt visade den sig stämma när resultatet offentliggjordes. Med marginal dessutom. Nu kommer dock frågan om jag orkar och vill sikta mot Betyg 3 nivån. Tyvärr finns det inga så diplomerade i min sektion vilket skulle göra studier, främst praktiska, väldigt ensamma. Den frågan får helt enkelt ligga och marinera ett tag. Nu gläds jag åt mitt förtjänade diplom ett bra tag framöver.

Skål!

Kommentarer

    1. Inlägg
      Författare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *